Εμφυτεύματα δοντιών μια επιτυχής πορεία

Εμφυτεύματα δοντιών μια επιτυχής πορεία με σταθερή άνοδο τα τελευταία χρόνια. Τα εμφυτεύματα δοντιών  αποτελούν μία νέα μέθοδο που αν κάποιος κατανοήσει την απλότητα στα βήματα της ,είναι σε θέση να καταλάβει την επιτυχή καταληξή της.

Εμφυτεύματα δοντιών

Τα εμφυτεύματα δοντιών κατασκευασμένα από μείγματα τιτανίου είναι υποκατάστατα των ριζών των δοντιών. Γνωρίζοντας από το 1952 ότι το τιτάνιο έχει την ιδιότητα να μην αποβάλλεται από τον οργανισμό σαν ξένο σώμα. Εως και σήμερα ουδέποτε έχει αναφερθεί αποβολή των εμφυτευμάτων, εκτός αν ο οργανισμός έχει αλλεργία στο τιτάνιο η τα έχει τοποθετήσει τα εμφυτεύματα μη έμπειρος χειρουργός.

Τα εμφυτεύματα δοντιών ταιριάζουν σε όλους;

Σίγουρα το ερώτημα που τίθεται είναι αν όλοι μπορούν να τοποθετήσουν εμφυτεύματα για την αντικατάσταση των χαμένων δοντιών. Δυστυχώς η απάντηση είναι αρνητική όσον αναφορά ασθενείς με διαβήτη, άτομα που ακολουθούν χημειοθεραπείες καθώς και άτομα με ισχυρή ουλίτιδα. Από εκεί και πέρα όλοι μπορούν να προχωρήσουν στην εμφύτευση πάντα με οδοντίατρο-χειρούργο.

Απαραίτητη προυπόθεση για να προχωρήσει η επέμβαση, η οποία τελείται με τοπική αναισθησία ,ειναι η επαρκής ποσότητα οστού η οποία μας αποκαλύπτεται με ακρίβεια με ειδική ακτινογραφική εξέταση. Σε περίπτωση μη επάρκειας με σύγχρονες τεχνικές ανάπλασης δημιουργούμε το απαραίτητο για το εμφύτευμα οστούν.

Ανώδυνη διαδικασία χωρίς πόνο

Η εμφύτευση είναι μια ανώδυνη διαδικασία που εμπεριέχει την τοπική αναισθησία ενός σφραγίσματο.Δημιουργείται ένα άνοιγμα στο ούλο όπου τοποθετείται το εμφύτευμα και ακολουθεί η συρραφή,με σκοπό την κάλυψη του εμφυτεύματος,για να δημιουργηθεί η δυνατότητα να γίνει ένα με το οστούν της γνάθου. Μετά σε μια χρονική διάρκεια από 2-4 μήνες αποκαλύπτεται το εμφύτεμα και ακολουθεί η προσθετική εργασία όπως ακριβώς στα φυσικά δόντια. Τα εμφυτεύματα έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει καμμία διαφορά από τα φυσικά μας δόντια. Η σταθερότητα που προσφέρουν οδηγεί στην τέλεια μάσηση και ομιλία.

Εμφυτεύματα δοντιών Γλυφάδα

Εάν ο τόπος διαμονής σας είναι η Γλυφάδα και αναζητάτε εμφυτεύματα δοντιών Γλυφάδα, τότε σας έχουμε μια εξαιρετική πρόταση.  Αυτό στο οποίο πρέπει οι ασθενείς πρωτίστως να δώσουν βαρύτητα είναι η επιλογή του σωστού εξειδικευμένου γιατρού. Γιατροί που είναι εκπαιδευμένοι στην χειρουργική τοποθέτηση των εμφυτευμάτων είναι μια άριστη επιλογή. Επίσης υπάρχουν προσθετολόγοι καθως και οδοντίατροι εξειδικευμένοι στην προσθετική αποκατάσταση.Σίγουρα υπάρχουν και γιατροί οι οποίοι αναλαμβάνουν όλη την απαραίτητη διεργασία. Επαναλαμβάνουμε ότι εάν θέλετε να εστιάσετε στην περιοχή της Γλυφάδας τότε πατήστε εδώ για εμφυτεύματα δοντιών Γλυφάδα.

εμφυτεύματα δοντιών Γλυφάδα
εμφυτεύματα δοντιών Γλυφάδα

Εμφυτεύματα δοντιών ή γέφυρες;

Σημαντικό ακόμα πλεονέκτημα έναντι των παραδοσιακών γεφυρών, είναι ότι δεν απαιτείται το τρόχισμα των γειτονικών υγιών δοντιών.. Παράλληλα δεν υπάρχει ο πόνος που προκαλείται από τις κοινές οδοντοστοιχίες. Με τις κινητές οδοντοστοιχίες αντιμετωπίζουμε την μείωση οστού της γνάθου κάτι το οποίο με την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων παύει να υφίσταται. Η διάρκεια των εμφυτευμάτων μπορεί να είναι και εφ όρου ζωης κάτω από συγκεκριμένη φροντίδα.

Ο οδοντίατρος συμβουλεύει

Μην ξεχνάτε και τις πάγιες συμβουλές του οδοντίατρου.  Σημαντικό είναι να διατηρούμε τη στοματική υγιεινή σε άριστα επίπεδα καθώς και να μην αμελείται η ανα 6μηνο επίσκεψη στον οδοντίατρο για να ελέγχει την κατάσταση των ούλων. Τότε σίγουρα δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η επιτυχία ανέρχεται στο 95%-98% αυτό από μόνο του μας δείχνει πόσο σωστή επιλογή είναι η εμφύτευση σε σχέση με τις κινητές οδοντοστοιχίες.

Οδοντίατρος Γλυφάδα

Το θέμα είναι ο ασθενής την βαρύτητά του να την ρίξει όχι σε ότι πιο οικονομικό αλλά στην επιλογή ενός άρτια εκπαιδευμένου γιατρού όσον αφορά την εμφύτευση. Κάνοντας αναζήτηση για οδοντίατρο Γλυφάδα έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα  ότι υπάρχουν αρκετές καλές προτάσεις. Όμως αν θέλετε την πληρέστερη ιστοσελίδα τότε θα πάτε στο σύνδεσμο που παραπέμπει σε οδοντίατρο στη Γλυφάδα.

Οδοντίατρος Γλυφάδα
Οδοντίατρος Γλυφάδα

Κόστος εμφυτευμάτων

Το κόστος της τοποθέτησης εμφυτευμάτων σίγουρα εξαρτάται από δύο σημαντικούς παράγοντες. Κατ αρχας  πόσα δόντια θα αντικατασταθούν και ποιος θα είναι ο αριθμος των εμφυτευμάτων που θα χρειασθούν για την στήριξη τους. Εξαρτάται ακόμα τα υλικά και η ποιοτητά τους που θα χρησιμοποιηθούν. Ολα αυτά μόνο ο γιατρός σας μπορεί να τα απαντήσει. Ως γνωστό δυστυχώς δε καλύπτουν τα δημόσια ταμεία την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων και αυτό στους καιρούς που διανύουμε αποτελεί από μόνο του μια σοβαρή αντένδειξη. Το θετικό όμως είναι ότι λόγω αυτών των καταστάσεων οι τιμές έπεσαν σε χαμηλότερα επίπεδα ,πράγμα που σημαίνει ότι μιά νέα ερώτηση στους ειδικούς πιθανόν να σας εκπλήξει ευχάριστα.

Όψεις δοντιών Γλυφάδα

Τα οδοντικά εμφυτεύματα αποτελούν κομμάτι της αισθητικής οδοντιατρικής. Η αισθητική οδοντιατρική περιλαμβάνει επίσης τις όψεις δοντιών το λίφτινγκ δοντιών αλλά και το bonging δοντιών. Το bonding δοντιών είναι οι λεγόμενες όψεις ρητίνης. Κάποιοι το αποκαλούν και ως lifting δοντιών. Δεν ασχολούνται όλοι οι οδοντίατροι με όψεις δοντιών. Ειδικώτερα ψάχνετε για όψεις δοντιών Γλυφάδα τότε που έρχεστε πολύ κοντά στη λύση. Στον ίδιο ιστότοπο βρίσκεται και η απάντηση για bonding δοντιών Γλυφάδα καθώς και για lifting δοντιών Γλυφάδα. Μπορείτε να πατήσετε εδω Για να ενημερωθείτε πάνω σε θέματα που αφορούν όψεις δοντιών Γλυφάδα.

όψεις δοντιών Γλυφάδα
όψεις δοντιών Γλυφάδα