Όψεις ρητίνης για ένα τέλειο χαμόγελο

Όψεις ρητίνης για ένα τέλειο χαμόγελο με τη βοήθεια της οδοντιάτρου. Πόσες φορές δεν έχουμε δει στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο ή στην καθημερινή μας ζωή ένα όμορφο λαμπερό χαμόγελο με δόντια που σφύζουν από υγεία και ομορφιά; Κι ας είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας: πόσες φορές δεν έχουμε ζηλέψει τα όμορφα, λευκά δόντια κάποιου άλλου; Αν μάλιστα η φύση δεν μας έχει προικίσει και με την καλύτερη οδοντοστοιχία τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα! Κάπως έτσι γίνεται και χάνουμε την αυτοπεποίθησή μας, καθώς αρνητικά συναισθήματα μας πλημμυρίζουν κάθε φορά που προσπαθούμε να χαμογελάσουμε, κάθε φορά που προσπαθούμε να … αρέσουμε στον φίλο μας ή στη φίλη μας!

Το μόνο που δεν χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η απογοήτευση, μιας και οι τελευταίες εξελίξεις στη σύγχρονη αισθητική οδοντιατρική μπορούν να δώσουν λύση σε όλα πια τα προβλήματα.

Λύση στα προβλήματα των δοντιών σας

Είναι εξαιρετικά παρήγορο και ελπιδοφόρο το να γνωρίζουμε όλοι μας ότι όλα τα προβλήματα στα δόντια μας μπορούν πλέον να επιλυθούν εύκολα και πολλές φορές αρκετά γρήγορα, χαρίζοντάς μας ένα όμορφο φυσικό χαμόγελο με δόντια γεμάτα υγεία και ομορφιά! Τι κι αν έχετε δόντια που έχουν κενά ανάμεσά τους ή είναι λίγο πεταχτά, δόντια που δεν είναι όσο λευκά τα θέλετε, δόντια ραγισμένα ή σπασμένα!

Σύγχρονο οδοντιατρείο

Όλα αυτά και πολλά άλλα προβλήματα μπορούν να λυθούν ακόμη και με λίγες επισκέψεις σε ένα σύγχρονο οδοντιατρείο χαρίζοντάς σας το χαμόγελο που τόσο λαχταράτε και μαζί την αυτοϊκανοποίηση ότι επιτέλους αρέσετε πρώτα από όλα στον εαυτό σας, αλλά και στους άλλους! Εάν μένετε στη Γλυφάδα, τότε ενημερωθείτε εδώ για οδοντίατρο στη Γλυφάδα.

Όψεις ρητίνης για τέλειο χαμόγελο

Η τοποθέτηση όψεων ρητίνης στα δόντια μας είναι μία αρκετά συνηθισμένη τα τελευταία χρόνια μέθοδος για να αποκτήσουμε το χαμόγελο που τόσο λαχταράμε. Οι όψεις ρητίνης ονομάζονται bonding δοντιών. Όταν η φύση δεν μας έχει προικίσει και με την καλύτερη οδοντοστοιχία, με αποτέλεσμα τα δόντια μας να έχουν κενά ανάμεσά τους ή να πετάνε προς τα έξω ή να είναι περισσότερο κίτρινα από αυτό που θα θέλαμε, τότε μία από τις λύσεις που έχουμε για να αποκαταστήσουμε αυτά τα προβλήματα είναι η τοποθέτηση όψεων ρητίνης. Η μέθοδος αυτή είναι αρκετά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια κι αυτό γιατί είναι μία αρκετά οικονομική λύση, δεν είναι καθόλου επεμβατική μέθοδος εννοώ θεωρείται πολύ πιο γρήγορη και οικονομική από την τοποθέτηση όψεων πορσελάνης. Κι αν αναρωτιέστε τι είναι οι όψεις ρητίνης πρέπει εδώ να σας πληροφορήσουμε ότι η ρητίνη είναι ένα υλικό που μοιάζει πολύ με το λευκό σφράγισμα των δοντιών, αλλά έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να γυαλιστεί πολύ πιο εύκολα και να μας δώσει τελικά ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Όψεις ρητίνης

Οι όψεις ρητίνης, ή αλλιώς lifting δοντιών αποτελούν στην ουσία φλούδες από ρητίνη οι οποίες προστίθενται πάνω στην μπροστινή πλευρά των δοντιών για να μας χαρίσουν το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Συνηθίζεται να μπαίνουν στα μπροστινά δόντια της άνω και της κάτω γνάθου προκειμένου να αποκτήσουμε το λαμπερό χαμόγελο που επιθυμούμε. Και επειδή σίγουρα θα υπάρχουν πολλές απορίες, θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε όσο γίνεται περισσότερο παρουσιάζοντας περισσότερο αναλυτικά όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις όψεις ρητίνης.

Πώς τοποθετούνται οι όψεις ρητίνης

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι ότι η τοποθέτηση των όψεων ρητίνης είναι τελικά πολύ πιο εύκολη από όσο φανταζόμαστε. Αφού το οποίο πρέπει κανείς να προσέξει είναι να επισκεφθεί τον εκείνον τον οδοντίατρο που έχει εξειδικευθεί και έχει την ανάλογη εμπειρία για να μας τοποθετήσει τις όψεις ρητίνης. Καταρχήν θα προηγηθεί μία επίσκεψη στον οδοντίατρο μας με σκοπό να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος των δοντιών μας. Ο οδοντίατρός μας θα δει πως είναι τα δόντια μας και τι προβλήματα έχουν, θα μας ακούσει και θα λάβει υπόψη του αυτό που εμείς θέλουμε να κάνουμε στα δόντια μας και με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας θα σχεδιάσει ψηφιακά το νέο μας χαμόγελο στον υπολογιστή. Πρέπει εδώ να πούμε ότι η σύγχρονη οδοντιατρική μπορεί να δώσει λύσεις ακόμη και στις περιπτώσεις εκείνες που υπάρχουν και προβλήματα στα ούλα μας.

Ουλοπλαστική

Με την ουλοπλαστική μπορούν τα ούλα μας να έρθουν εκεί ακριβώς που πρέπει να είναι, καθώς μπορούν να διορθωθούν οποιεσδήποτε ατέλειες ή ασυμμετρίες υπάρχουν σε αυτά. Αφού ολοκληρωθεί η απαραίτητη μελέτη του στόματος μας η τοποθέτηση των όψεων πορσελάνης μπορεί να γίνει σε μία συνεδρία και μόνο. Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για την ουλοπλαστική.

Όψεις ρητίνης και στην κάτω γνάθο

Αν βέβαια χρειαστεί να βάλουμε όψεις ρητίνης και στην κάτω γνάθο τότε μπορεί να χρειαστεί μία συνεδρία ακόμη. Η τοποθέτησή τους είναι πολύ εύκολη, δεν πονάει καθόλου και σίγουρα δεν είναι καθόλου επεμβατική μιας και δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί οδοντική ουσία από τα δόντια μας. Μόνο στην περίπτωση που έχουμε κάποιο δόντι που πετάει προς τα έξω είναι πιθανόν να χρειαστεί λίγο τρόχισμα γιά να διορθωθεί αυτή η ατέλεια. είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε ότι μόνο σε μία επίσκεψη στον οδοντίατρο και μέσα σε μία με δύο ώρες μπορούμε να πετύχουμε το αποτέλεσμα που ονειρευόμαστε. Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε και το ότι η τοποθέτηση όψεων ρητίνης είναι πολύ πιο οικονομική λύση από την τοποθέτηση όψεων πορσελάνης τότε έχουμε τα δύο σημαντικά πλεονεκτήματα της μεθόδου. Είναι μία αρκετά συντηρητική μέθοδος που συνήθως συνδυάζεται και με τη λεύκανση των υπολοίπων δοντιών προκειμένου να έχουμε το πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Χρήσιμες συμβουλές για τις όψεις ρητίνης

Είδαμε λοιπόν ότι η τοποθέτηση των όψεων ρητίνης είναι μία αρκετά εύκολη υπόθεση, καθόλου επώδυνη και ικανή να μας χαρίσει αισθητικά ένα όμορφο και λαμπερό χαμόγελο. Αυτό που απασχολεί τους περισσότερους είναι αν οι όψεις ρητίνης είναι ανθεκτικές στο χρόνο και τι φροντίδα χρειάζονται. Όπως μας εξήγησε η κυρία Τάνια Χατζηπαναγιωτίδου, μία από τις πλέον εξειδικευμένες και έμπειρες οδοντιάτρους στον τομέα της αισθητικής οδοντιατρικής, οι όψεις ρητίνης μπορούν να αντέξουν τουλάχιστον μία πενταετία με την προϋπόθεση ότι ακολουθούμε κάποιες πολύ χρήσιμες συμβουλές. είναι πολύ σημαντικό μετά την τοποθέτησή τους να προσέχουμε καθώς δαγκώνουμε σκληρές τροφές όπως παξιμάδια για παράδειγμα ή ξηρούς καρπούς και να αποφεύγουμε την κατανάλωση τροφών με έντονες χρωστικές ουσίες όπως είναι για παράδειγμα ο καφές ή το κόκκινο κρασί. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει το σωστό βούρτσισμα των δοντιών μας κάτι που ο κάθε οδοντίατρος είναι πρόθυμος να μας το δείξει κατά την επίσκεψή μας στο ιατρείο του. Αν ακολουθούμε αυτές τις οδηγίες, τότε οι όψεις ρητίνης μας θα αντέξουν όσο γίνεται περισσότερο και μετά την πάροδο αρκετών ετών θα χρειαστούν κάποια αλλαγή.

Οδοντίατρος

Αν λοιπόν ενδιαφερόμαστε να αποκτήσουμε το χαμόγελο που τόσο λαχταράμε με αποτέλεσμα όσο γίνεται περισσότερο φυσικό, καλό είναι να απευθυνθούμε σε έναν έμπειρο και εξειδικευμένο οδοντίατρο που θα μπορεί να μας καθοδηγήσει σωστά χαρίζοντας μας το αποτέλεσμα που τόσο επιθυμούμε. Μπορούμε να απευθυνθούμε με σιγουριά στην κυρία Τάνια Χατζηπαναγιωτίδου. Η οποία με την πολύχρονη εμπειρία της, τις εξειδικευμένες σπουδές της και τις εξελιγμένες τεχνικές που εφαρμόζει στο ιατρείο της, εγγυάται το αποτέλεσμα που όλοι μας θέλουμε να βλέπουμε μετά την επίσκεψη στην οδοντίατρο: ένα όμορφο,λαμπερό και φυσικό χαμόγελο!

 


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,