Αισθητική οδοντιατρική

Στην αισθητική οδοντιατρική περιλαμβάνονται όλες εκείνες οι μέθοδοι και τεχνικές με τις οποίες βελτιώνουμε την εικόνα των δοντιών μας αλλά και το χαμόγελό μας. Στην αισθητική οδοντιατρική περιλαμβάνονται τρόποι οι οποίοι μπορούν να παρέμβουν σε κάθε επίπεδο στη στοματική κοιλότητα και να βελτιώσουν κατακόρυφα την εικόνα ενός χαμόγελου. Δεν έχουν γεννηθεί όλοι οι άνθρωποι με όμορφο χαμόγελο. Όμως όλοι οι άνθρωποι μπορούν να αποκτήσουν όμορφο χαμόγελο μέσα από τις κατάλληλες τεχνικές της οδοντιατρικής αισθητικής και το συνδυασμό αυτών.

Ωραίο χαμόγελο

Το ωραίο χαμόγελο αποτελεί τη βάση για κάθε όμορφο πρόσωπο. Όταν έχουμε ωραίο χαμόγελο τότε η εξωτερική εικόνα μας είναι πολύ καλύτερη, όπως επίσης και η αυτοπεποίθησή μας. Είναι το καλύτερο μέσο επικοινωνίας και ο καλύτερος τρόπος για να προσεγγίσουμε με ευχάριστη διάθεση άλλους ανθρώπους. Ένα όμορφο χαμόγελο δηλώνει επιτυχία και ευτυχία στη ζωή. Είναι πολλά τα επαγγέλματα ανθρώπων στα οποία το ωραίο χαμόγελο αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση επαγγελματικής επιτυχίας.

ωραίο χαμόγελο Γλυφάδα
ωραίο χαμόγελο Γλυφάδα

Τι διορθώνει η αισθητική οδοντιατρική

Η αισθητική οδοντιατρική διορθώνει όλες εκείνες τις παραμέτρους που επηρεάζουν το ωραίο χαμόγελο. Περιλαμβάνεται είναι το χρώμα των δοντιών αλλά και το κλείσιμο διαστημάτων ανάμεσα στα δόντια, τα λεγόμενα κενά μεταξύ των δοντιών. Η αισθητική οδοντιατρική διορθώνει τα δόντια όταν έχουν στροφή ή όταν έχουν μικρό ή μεγάλο μέγεθος η κακό σχήμα. Επίσης διορθώνει τα δόντια όταν έχουν δυσχρωμία οι κηλίδες. Βελτιώνει το ουλικό χαμόγελο. Και γενικότερα η αισθητική οδοντιατρική στοχεύει στο τέλειο χαμόγελο.

αισθητική οδοντιατρική
αισθητική οδοντιατρική

Τι περιλαμβάνει η αισθητική οδοντιατρική

Στην αισθητική οδοντιατρική περιλαμβάνονται τεχνικές όπως είναι η DSD Ψηφιακή Σχεδίαση Χαμόγελου, η Λεύκανση δοντιών, το Bonding και το Lifting δοντιών ( ή αλλιώς όψεις ρητίνης). Περιλαμβάνονται Επίσης τεχνικές όπως είναι οι Όψεις Πορσελάνης, οι  Θήκες πορσελάνης (ή αλλιώς στεφάνες πορσελάνης) καθώς και η Ουλοπλαστική. Κάθε μία από αυτές τις τεχνικές της αισθητικής οδοντιατρικής λύνει κάποιο συγκεκριμένο ζήτημα που αφορά τα δόντια και τη στοματική κοιλότητα γενικότερα. Ο οδοντίατρός σας είναι ο αρμόδιος για να κρίνει τι ταιριάζει στη δική σας περίπτωση και ποια είναι εκείνη η τεχνική της αισθητικής οδοντιατρικής η οποία θα ομορφύνει περισσότερο το χαμόγελό σας. Μία αναζήτηση στο internet θα σας δείξει εικόνες με εντυπωσιακά αποτελέσματα της καθεμιάς από όλες αυτές τις μεθόδους. Όμως αυτό που δεν θα βρείτε ποτέ με μία αναζήτηση στο internet είναι τα ειδικά προβλήματα που έχει το κάθε στόμα και οι συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες που έχει ο κάθε άνθρωπος. Το ωραίο χαμόγελο είναι το υγιές χαμόγελο. Το πώς θα εφαρμοστεί η κάθε τεχνική και ποια είναι τα αναμενόμενα αποτελέσματα από την εφαρμογή της δεν μπορείτε να το ξέρετε εάν δεν επισκεφτεί τον οδοντίατρο. Κατόπιν μελέτης των δικών σας δοντιών και του δικού σας στόματος εκείνος θα αποφασίσει ποια είναι εκείνη η τεχνική ή ποιες είναι οι τεχνικές οδοντιατρικής αισθητικής που πρέπει να συνδυαστούν ώστε να αποκτήσετε ωραίο χαμόγελο.

Αισθητική οδοντιατρική στη Γλυφάδα

Εάν βρίσκεστε στη Γλυφάδα τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το ιατρείο μας που εξειδικεύεται στην αισθητική οδοντιατρική. Κορυφαίες υπηρεσίες που αφορούν την αισθητική οδοντιατρική στη Γλυφάδα. Πατήστε εδώ αν ψάχνετε για αισθητική οδοντιατρική στη Γλυφάδα.

Αισθητική οδοντιατρική στη Γλυφάδα
Αισθητική οδοντιατρική στη Γλυφάδα

DSD Ψηφιακή Σχεδίαση Χαμόγελου

Με την τεχνική της DSD Ψηφιακής Σχεδίασης Χαμόγελου επιτυγχάνεται ο σχεδιασμός χαμόγελου όπως εμείς το επιθυμούμε. Χρησιμοποιείται η ψηφιακή τεχνολογία ώστε να σχεδιαστεί ένα νέο χαμόγελο βάσει των προδιαγραφών του κάθε ασθενούς. Μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε προβλέψιμα κλινικά αποτελέσματα. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την ψηφιακή σχεδίαση χαμόγελου.

ψηφιακή σχεδίαση χαμόγελου
ψηφιακή σχεδίαση χαμόγελου

Λεύκανση δοντιών

Με την τεχνική της λεύκανσης δοντιών βελτιώνεται το χρώμα των δοντιών. Για πολλούς λόγους τα δόντια με την πάροδο του χρόνου κιτρινίζουν και χάνουν το λευκό χρώμα τους. Οι παράγοντες στους οποίους οφείλεται η αλλαγή του χρώματος των δοντιών περιλαμβάνουν το τσιγάρο, το κόκκινο κρασί αλλά και τα αναψυκτικά. Δυστυχώς αυτή η διαδικασία συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους καθώς μεγαλώνει η ηλικία τους. Τα λευκά δόντια δίνουν πολύ πιο όμορφο χαμόγελο. Η τεχνική της λεύκανσης δοντιών μας επιτρέπει να αποκτήσουμε και πάλι το χρώμα που θα θέλαμε να έχουν τα δόντια μας. Πρόκειται για μία τεχνική εντελώς ανώδυνη. Σε καμία περίπτωση δεν επιδρά στο σμάλτο των δοντιών. Τα λευκά δόντια φωτίζουν και ομορφαίνουν το χαμόγελό σας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μας που αφορά τη λεύκανση δοντιών.

Bonding και Lifting δοντιών

Με το bonding και to lifting δοντιών, ή αλλιώς με τις όψεις ρητίνης επιτυγχάνεται η αλλαγή όχι μόνο το χρώματος αλλά και του σχήματος των δοντιών. Και μάλιστα η αλλαγή αυτή επιτυγχάνεται μέσα σε μία μόνο ημέρα. Η τεχνική αυτή της αισθητικής οδοντιατρικής ενδείκνυται για περιπτώσεις στις οποίες τα δόντια είναι στραβά ή έχουν απόσταση μεταξύ τους. Η βελτίωση του σχήματος των δοντιών βελτιώνει κατακόρυφα το χαμόγελο και την αυτοπεποίθησή μας. Με τη μέθοδο αυτή έχουμε δυνατότητα να επιτύχουμε το τέλειο χαμόγελο. Διότι το διορθώνουμε τόσο το χρώμα των δοντιών όσο και τη μορφολογία αυτών. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα όσον αφορά το bonding δοντιών.

Όψεις Πορσελάνης

Με την τεχνική των όψεως πορσελάνης επιτυγχάνεται βελτίωση του χαμόγελου μέσω μικρής βελτίωσης στο σχήμα των δοντιών. Πρόκειται για μία τεχνική αισθητικής οδοντιατρικής η οποία είναι πολύ δημοφιλής στο χώρο της show biz. Μπορεί να διορθώσει τις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες τα δόντια είναι στραβά. Επίσης ενδείκνυται για τις περιπτώσεις όπου έχουμε σπασίματα στα δόντια. Με την τεχνική αυτή το αστραφτερό και όμορφο χαμόγελο επιτυγχάνεται μέσα σε μία μόλις εβδομάδα. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το πώς χρησιμοποιούνται οι όψεις πορσελάνης.

Θήκες πορσελάνης

Με τις θήκες πορσελάνης, ή αλλιώς με τις στεφάνες πορσελάνης δίνεται η λύση σε εκείνες τις περιπτώσεις που η χώρα της οδοντικής ουσίας είναι μεγάλη. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ όσον αφορά τις θήκες πορσελάνης.

Ουλοπλαστική

Με την ουλοπλαστική διορθώνεται προβλήματα στο χαμόγελο ανθρώπων που έχουν πρόβλημα στα ούλα τους. Η τεχνική αυτή της οδοντιατρικής αισθητικής συνίσταται στην αφαίρεση μικρού κομματιού ουλικού ιστού. Αυτό έχει σαν συνέπεια το χαμόγελο να γίνει πιο όμορφο. Όταν αυτή η μέθοδος εφαρμόζεται σε συνδυασμό με τις όψεις πορσελάνης τότε το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό. Μπορείτε να πατήσετε εδώ για να μάθετε περισσότερα για την ουλοπλαστική.

ουλοπλαστική Γλυφάδα
ουλοπλαστική Γλυφάδα

Ειδικότητες αισθητικής οδοντιατρικής

Η Αισθητική οδοντιατρικη στοχεύει στη βελτίωση της εμφάνισης των δοντιών. Αυτό επιτυγχάνεται με την ορθοδοντική, την προσθετική και την περιοδοντολογία. Αυτές είναι οι οδοντιατρικές ειδικότητες πού χρησιμοποιούνται όταν έχουμε να κάνουμε με αισθητική οδοντιατρική.

Υγεία των δοντιών

Ναι μεν η αισθητική οδοντιατρική έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει κάθε μορφής ατέλειες και προβλήματα στα δόντια όμως το καλύτερο από όλα είναι να έχουμε υγιή δόντια. Το όμορφο χαμόγελο είναι το υγιές χαμόγελο. Τα όμορφα δόντια είναι τα υγιή δόντια. Για αυτό το λόγο πρέπει συνεχώς να φροντίζουμε για την υγεία των δοντιών μας. Να τα βουρτσίζουμε και να τα περιποιούμαστε σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνει οδοντίατρος μας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος ώστε να έχουμε ένα ωραίο χαμόγελο για πάντα.