Τι είναι το bonding και που συνιστάται

Σε αυτό το video η κυρία Χατζηπαναγωτίδου μας εξηγεί τι είναι το bonding δοντιών και που συνιστάται.

Το bonding, ή οι όψεις ρητίνης, όπως αλλιώς το λέμε, είναι η τοποθέτηση ρητίνης πάνω στη μπροστινή επιφάνεια των δοντιών μας. Η ρητίνη είναι το υλικό που χρησιμοποιούμε στα σφραγίσματα. Μόνο που η αισθητική ρητίνη την οποία χρησιμοποιούμε για το bonding γυαλίζεται καλύτερα.

Σε ποιες περιπτώσεις συνιστάται το bonding δοντιών

Οι όψεις ρητίνης χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις που έχουμε δυσχρωμίες δοντιών και σε περιπτώσεις που έχουμε σχήμα δοντιών το οποίο δεν μας αρέσει. Επίσης σε περιπτώσεις που τα δόντια μας είναι φθαρμένα ή που υπάρχουν κενά μεταξύ των δοντιών μας. Σε αυτές τις περιπτώσεις τοποθετείται η ρητίνη.
Μέσα σε ένα συνήθως ραντεβού. Δηλαδή για τα δέκα άνω δόντια χρειάζονται περίπου δυόμισι ώρες. Στην περίπτωση που χρειάζεται και η κάτω γνάθος διαφοροποίηση τότε κάνουμε και μια δεύτερη συνεδρία, δηλαδή άλλες δυόμισι ώρες.

Το bonding δοντιών είναι συντηρητική μέθοδος

Η μέθοδος είναι εξαιρετικά συντηρητική. Διότι συνήθως δεν χρειάζεται τρόχισμα το δόντι. Δηλαδή τα δόντια παραμένουν όπως είναι και τοποθετούμε πάνω τους τις ρητίνες. Η μέθοδος είναι πάρα πολύ σύντομη και είναι και οικονομική. Η μόνη διαφορά της σε σχέση με τις όψεις πορσελάνης που αντιστοίχως λύνουν αντίστοιχα περιστατικά είναι ότι οι όψεις ρητίνης προσλαμβάνουν χρωστικές. Οπότε μετά από ένα χρονικό διάστημα, συνήθως πέντε χρόνια κατά μέσο όρο, χρειάζονται μια ανανέωση, μια συντήρηση. Είναι μια μέθοδος από την οποία οι ασθενείς παραμένουν πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ ωραίο. Είναι μια μέθοδος πάρα πολύ επιτυχημένη και δημοφιλής.

Bonding δοντιών

Μέσα από την ιστοσελίδα της κυρίας Χατζηπαναγιωτίδου μπορείτε να ενημερωθείτε λεπτομερώς σχετικά με το bonding δοντιών ή αλλιώς lifting δοντιών ή αλλιώς όψεις ρητίνης. Πατήστε εδώ για να μάθετε για το bonding δοντιών.

Αισθητική οδοντιατρική

Το bonding δοντιών περιλαμβάνεται στις τεχνικές της αισθητικής οδοντιατρικής. ψηφιακή σχεδίαση χαμόγελου, η ουλοπλαστική, οι όψεις πορσελάνης και οι θήκες (στεφάνες). Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τεχνικές αισθητικής οδοντιατρικής.

Η κυρία Xατζηπαναγιωτίδου είναι οδοντίατρος με μεγάλη εμπειρία σε εμφυτευματολογικά περιστατικά. Το ιατρείο της κυρίας Χατζηπαναγιωτίδου βρίσκεται στη Γλυφάδα. Στο εμπορικό κέντρο Πρεμιέρα, Γρηγορίου Λαμπράκη 16, στο κέντρο της Γλυφάδας.

Φωτογραφίες bonding δοντιών

Ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβετε τι είναι το bonding δοντιών είναι να το δείτε στην πράξη. έχουμε δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες ασθενών πριν και μετά την εφαρμογή της μεθόδου του bonding δοντιών. Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένες τις φωτογραφίες του bonding δοντιών.