Όψεις δοντιών και αισθητική οδοντιατρική

Ο ιδανικός τρόπος για να αποκτήσει κάποιος ένα υπέροχο φωτεινό χαμόγελο είναι να τοποθετήσει όψεις αποκλειστικά στα μπροστινά δόντια. Στη βασική ερώτηση “μα δεν φαίνονται;” η απάντηση είναι αρνητική, σε καμμία περίπτωση ορατές.Υπάρχουν δύο ειδών.Οι όψεις πορσελάνης οι οποίες έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα να μην απορροφούν χρωστικές ουσίες.αποτελόυνται από λεπτά φύλλα πορσελάνης,τα οποία  τοποθετούνται στα μπροστινά δόντια.Εχουν την ικανότητα να παρεμβαίνουν και να τελειοποιούν το χρώμα την θέση αλλά αν παραστεί ανάγκη ακόμα και το σχήμα των δοντιών.Ηανθεκτικοτητ’α τους στο χρόνο είναι αρκετά μεγαλή μια και μιλάμε τουλάχιστον για 15 χρόνια.Αυτό το πλεονέκτημα είναι που στρέφει την ζυγαρια των ειδικών στο να προτείνουνε ,να προτιμάνε τις όψεις από πορσελάνη.

Όψεις δοντιών και αισθητική οδοντιατρική
Όψεις δοντιών και αισθητική οδοντιατρική

Πότε αντενδείκνυνται οι όψεις δοντιών

Ομως  σε τρεις περιπτώσεις είναι απαγορευτική η χρήση των όψεων δοντιών και οι όψεις πορσελάνης. Αν έχουμε μεγάλη απουσία οδοντικής ουσίας από κάποιο δόντι,όταν γενικά για να αλλάξουμε την κλίση ή την θέση σε κάποιο δόντι πρέπει να αφαιρέσουμε μεγάλο μέρος οδοντικής ουσίας,και όταν στο δόντι έχει τοποθετηθεί στεφάνη.Εκεί δεν συνιστάται να κάνουμε όψεις δοντιών Πάντως το αποτελεσμά τους έχει άψογη αισθητική απόδοση.Από την άλλη έχουμε τις όψεις της ρητίνης με πλεονέκτημα ότι χρειάζονται ελάχιστο τρόχισμα. Όταν μιλάμε για όψεις δοντιών η τοποθετησή τους  έχει πιο εύκολη εφαρμογή από τις όψεις πορσελάνης γιατί της ρητίνης μπορούν να γίνουν πιο λεπτές. Επιπλέον αν συμβεί κάτι επιδιορθώνονται πολύ πιο εύκολα οι όψεις ρητίνης. Είναι σημαντικό να επιλέξουμε τις σωστές όψεις δοντιών. Φυσικά και της πορσελάνης επιδιορθώνονται αλλά απαιτούν μεγαλύτερη διαδικασία. Εάν μένετε στη Γλυφάδα, τότε μια επίσκεψη θα σας λύσει κάθε απορία. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για όψεις δοντιών στη Γλυφάδα.

Όψεις ρητίνης

Επίσης στις όψεις ρητίνης δεν χρειάζεται η μεσολάβιση οδοντοτεχνίτη,διότι τις εργασίες τις υλοποιεί ο ίδιος ο οδοντίατρος στο ιατρείο του.Αυτό συντελεί στην μείωση του κόστους.Είτε ένα δόντι καλύψουμε ,είτε δέκα θα γίνουνε σε ένα και μόνο ραντεβού.

Το σημαντικό πλεονέκτημα που αφορά ,και προσδίδει και σ εμάς ένα αίσθημα σιγουριάς είναι ότι ουδέποτε μπορεί να ξεκολλήσουνε. Έχουμε λοιπόν ένα στάνταρ εξαιρετικό αποτέλεσμα και στις δύο περιπτωσεις.

Επιλογή οδοντιάτρου

Αυτό που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι η επιλογή του ειδικού οδοντιάτρου. Για το  ότι το ποσοστό επιτυχίας είναι ανάλογο της δεξιοτεχνείας του οδοντιάτρου. Το κόστος εξαρτάται από την επιλογή σας αν θα στραφείτε στις όψεις πορσελάνης ή ρητίνης. Βέβαια στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, και οι οδοντίατροι καθώς και τα ιδιωτικά κέντρα έχουν προσαρμόσει τις τιμές του και έχουν προχωρήσει σε διευκολύνσεις ως προς την εξόφληση των εργασιών. Οι  τιμές που κυμαίνονται ξεκινάνε από 200 ευρώ και ανέρχονται μέχρι και στα 400 ευρώ για κάθε δόντι. Επειδή οι τιμές παρουσιάζουν σημαντικές διακυμάνσεις καλό θα ήταν να γίνει μια σωστή έρευνα πριν πάρετε την τελική απόφαση. Πάντως είναι βέβαιο ότι θα αποκτήσετε ένα κατάλευκο λαμπερό χαμόγελο. Οσον αναφορά την στοματική θεραπεία για να έχετε την διάρκεια ,δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα περισσότερο από τις συνιθισμένες διαδικασίες υγιεινής που τηρούσατε μέχρι σήμερα. Παράλληλα θα ήταν σωστό να μην παραμελείτε την επίσκεψη ανά εξάμηνο στον οδοντίατρο για να παρακολουθεί και να επέμβει σε τυχόν μικροπροβλήματα.

Οδοντίατρος στη Γλυφάδα

Εάν βέβαια ψάχνετε  οδοντίατρο στη Γλυφάδα τότε η αναζήτησή σας έφτασε στο τέλος της.  Μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα που σας προτείνουμε βάζετε όλα όσα αφορούν οδοντίατρος στην περιοχή της Γλυφάδας.  Πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο.  Άριστη γνώση και πολύ μεγάλη εμπειρία σε θέματα αισθητικής οδοντιατρικής επιτεύγματα δοντιών.  Εάν όντως κάνετε αυτή την αναζήτηση τότε μη διστάσετε να πατήσετε εδώ για οδοντίατρο στη Γλυφάδα.

Οδοντίατρος στη Γλυφάδα
Οδοντίατρος στη Γλυφάδα

Εμφυτεύματα δοντιών στη Γλυφάδα

Συμπληρωματικά ως προς τις όψεις ρητίνης θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και τα εμφυτεύματα δοντιών. Είναι μία εξαιρετική τεχνική η οποία εφαρμόζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία στο οδοντιατρείο μας στη Γλυφάδα. Πρόκειται για κορυφαία λύση η οποία αντικαθιστά την παλιά τεχνική με τις γέφυρες. Τα εμφυτεύματα δοντιών είναι ουσιαστικές σαν μία βίδα η οποία τοποθετείται μόνιμα μέσα στο ούλων και εκεί πάνω βιδώνεται Το δόντι. Τα εμφυτεύματα δοντιών αποτελούν εξαιρετική τεχνική για την περίπτωση απώλειας δοντιού. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ όσον αφορά τα εμφυτεύματα δοντιών στη Γλυφάδα.

εμφυτεύματα δοντιών
εμφυτεύματα δοντιών

Αισθητική οδοντιατρική στη Γλυφάδα

Το κέντρο της αισθητικής οδοντιατρικής είναι το ωραίο χαμόγελο. Όλες οι τεχνικές της οδοντιατρικής στον τομέα της αισθητικής εστιάζουν στην ομορφιά του χαμόγελου. Ιατρικές που περιλαμβάνονται στην αισθητική οδοντιατρική αλληλοσυμπληρώνονται ώστε να πετύχουμε το τέλειο χαμόγελο. Είναι αυτό το οποίο δίνει αυτοπεποίθηση στον άνθρωπο και βελτιώνει κατακόρυφα την εξωτερική μας εικόνα. Μπορείτε να πατήσετε εδώ για να ενημερωθείτε για τεχνικές αισθητικής οδοντιατρικής στη Γλυφάδα.

Τεχνικές αισθητικής οδοντιατρικής

Αισθητική οδοντιατρική περιλαμβάνει μεγάλο πλήθος τεχνικών και χρήσεων. Πρώτα από όλα είναι η λεύκανση δοντιών η οποία αποτελεί τη βάση για ένα ωραίο χαμόγελο. Τα λευκά δόντια αναδεικνύουν το χαμόγελό σας και το κάνουν πανέμορφο. Σημαντικό κομμάτι της αισθητικής οδοντιατρικής Επίσης αποτελούν οι όψεις ρητίνης και οι όψεις πορσελάνης. Επίσης στην αισθητική οδοντιατρική περιλαμβάνεται η ουλοπλαστική και οι θήκες.