Αισθητική οδοντιατρική εντός μιας ημέρας

Κυρία Χατζηπαναγιωτίδου πολλοί άνθρωποι είναι πολυάσχολοι και δεν έχουν το χρόνο να ξεκινήσουν μια σειρά επισκέψεων στον οδοντίατρο το ίδιο συμβαίνει και με ανθρώπους που μένουν στην επαρχία. Τι μπορεί να κάνει σε μία ημέρα για να φτιάξει το χαμόγελο του;

Πως μπορούμε να βελτιώσουμε το χαμόγελο μας

– Πράγματι πάρα πολλοί ασθενείς μας στέλνουν email, μηνύματα από την επαρχία πολλές φορές και με φωτογραφία γιατί δεν μπορούν να έρθουν για πολλές ημέρες στην Αθήνα, ζητώντας μας συμβουλές πως μπορούν να βελτιώσουν το χαμόγελο τους, σίγουρα αν δεν έχει προηγηθεί ένα πρώτο ραντεβού για να κάνουμε μια διάγνωση σίγουρα σε αυτή την περίπτωση μια φωτογραφία, έστω να πάρουμε μια ιδέα για το τι χρειάζεται ένα στόμα.

Όψεις ρητίνης σε μια ημέρα

Μέσα σε μία ημέρα μπορούν να γίνουν πάρα πολλά πράγματα πλέον στο οδοντιατρείο αν έχουμε κανονίσει ένα σχετικό μεγάλο ραντεβού μπορούμε να αλλάξουμε δραματικά το χαμόγελο ενός ασθενούς μέσα σε μία ημέρα. Έχουμε πει και άλλες φορές ότι όψης ρητίνης παραδείγματος χάρη, γίνεται μέσα σε λίγες ώρες, δραματική αλλαγή του σχήματος και του χρώματος των δοντιών της άνω γνάθου και της κάτω γνάθου μπορεί να γίνει μέσα σε λίγες ώρες, 10 δόντια στην πάνω γνάθο και 10 δόντια στην κάτω γνάθο, δεν χρειάζονται παραπάνω από 4 ώρες. Αυτό συνήθως χωρίζεται σε δύο ραντεβού όταν κάποιος ασθενής βρίσκεται στην Αθήνα και έχει περισσότερο χρόνο. Αν είναι να έρθει κάποιος από την επαρχία μπορούμε να το κάνουμε, να το έχουμε προγραμματίσει να γίνει μέσα σε μία ημέρα. Εκεί βέβαια μιλάμε με τις όψης ρητίνης μιλάμε για αλλαγές μεγάλες στο σχήμα των δοντιών, στο χρώμα των δοντιών.

Λεύκανση δοντιών σε μια ημέρα

Αν κάποιος ασθενής δεν έχει τόσο μεγάλη ανάγκη για αλλαγή του σχήματος και έχει μόνο ανάγκη για αλλαγή του χρώματος των δοντιών του μπορεί να γίνει μια λεύκανση δοντιών στο ιατρείο με λέιζερ. Να παρθούν αποτυπώματα και να φτιάξουμε σε λίγες ώρες μασελάκια και να δώσουμε για να τα πάρει μαζί του για να συνεχίσει την θεραπεία στο σπίτι του μασελάκια για περαιτέρω λεύκανση, για καλύτερο αποτέλεσμα στην λεύκανση.

Αισθητική οδοντιατρική εντός μας ημέρας
Αισθητική οδοντιατρική εντός μας ημέρας

Πολλές φορές ένα χαμόγελο μπορεί να φτιάξει μόνο με έναν εκλεκτικό τροχισμό. Δηλαδή είναι κάποιο δόντι λίγο πιο μακρύ, κάποιο δόντι λίγο πιο κοντό μπορούμε να τα φέρουμε σε μια ισορροπία μόνο με έναν εκλεκτικό τροχισμό.

Αισθητική οδοντιατρική εντός μιας ημέρας

Αυτά περί της αισθητικής οδοντιατρικής αλλάζω το χαμόγελο μου θα πρέπει να πω ότι ακόμα και για πιο δύσκολα περιστατικά όπου έχουμε ελλείψεις δοντιών χρειαζόμαστε εμφυτεύματα και αυτό πλέον μπορεί να γίνει μέσα σε μία ημέρα, αν έχουμε συνεννοηθεί με τον ασθενή και μας έχει στείλει τις απαραίτητες ακτινογραφίες που χρειαζόμαστε μπορούμε να έχουμε προγραμματίσει ένα χειρουργείο ώστε να μπουν τα εμφυτεύματα μέσα σε μία ημέρα και ακόμα αν το επιτρέψει, το συγκεκριμένο περιστατικό να πάρουν αποτυπώματα και να φτιαχτούν και τα δόντια πάνω στην εμφυτεύματα την επομένη.

Οπότε πράγματι από το πιο δύσκολο μέχρι το πιο εύκολο περιστατικό αν υπάρχει σχετική οργάνωση μπορεί να γίνει αποκατάσταση μέσα σε λίγες ώρες ή έστω σε μία ημέρα με δύο ημέρες. Οπότε αυτή είναι η απάντηση στο ερώτημα τι κάνει ένας πολυάσχολος ασθενής ή κάποιος ασθενής από την επαρχία αν θέλει να βελτιώσει το χαμόγελο του.