Εμφυτεύματα δοντιών εικόνες πριν και μετά

Δημιουργήσαμε αυτό το άρθρο για να παρουσιάσουμε εικόνες εργασιών που αφορούν εμφυτεύματα δοντιών. Συγκεκριμένα παρουσιάζουμε εικόνες στόματος ασθενών πριν και μετά την τοποθέτηση εμφυτευμάτων στα δόντια. Έχετε τη δυνατότητα να δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα παρατηρώντας το στόμα του ασθενούς όπως ήταν πριν συγκρινόμενο με το στόμα μετά την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων δοντιών. Πρόκειται για βίδες τιτανίου πού τοποθετούνται στη θέση της ρίζας δοντιών τα οποία λείπουν. Η εμφύτευση δοντιών αποτελεί την κορυφαία μέθοδο αποκατάστασης κενό ανάμεσα στα δόντια η απώλειας δοντιών. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πηγαίνοντας στο άρθρο που έχουμε παρουσιάζουμε τα εμφυτεύματα δοντιών.

Εικόνες εμφυτευμάτων δοντιών πριν και μετά

1. Η πρώτη περίπτωση αφορά ολική αποκατάσταση άνω γνάθου με εμφυτεύματα. Ακίνητη αποκατάσταση με πορσελάνη.

εμφυτεύματα δοντιών 1η εικόνα
εμφυτεύματα δοντιών 1η εικόνα

2. Στη δεύτερη εικόνα παρουσιάζουμε αποκατάσταση άνω και κάτω γνάθου με εμφυτεύματα. Επίσης έγινε ακίνητη αποκατάσταση με πορσελάνη.

εμφυτεύματα δοντιών 2η εικόνα
εμφυτεύματα δοντιών 2η εικόνα

3. Εδώ δείχνουμε ποιο είναι το αποτέλεσμα της ολικής αποκατάστασης νωδής κάτω γνάθου με εμφυτεύματα. Μια ακόμη τεχνική που εφαρμόστηκε είναι η ακίνητη αποκατάσταση με πορσελάνη.

εμφυτεύματα δοντιών 3η εικόνα
εμφυτεύματα δοντιών 3η εικόνα

4. Εκτός από την κάτω γνάθο η ολική αποκατάσταση μπορεί να εφαρμοστεί και στην άνω γνάθο. Στην ακόλουθη εικόνα δείχνουμε ολική αποκατάσταση άνω γνάθου με εμφυτεύματα και ακίνητη αποκατάσταση με πορσελάνη.

εμφυτεύματα δοντιών 4η εικόνα
εμφυτεύματα δοντιών 4η εικόνα

 

7. Αποκατάσταση άνω γνάθου με εμφυτεύματα.Η ασθενής προσήλθε στο ιατρείο με μερική οδοντοστοιχία και κινητικότητα στα δόντια στηρίγματα.Μετά από τις εξαγωγές των δοντιών τοποθετήθηκαν έξι εμφυτεύματα στην άνω γνάθο .Στη συνέχεια τοποθετήθηκε επιεμφυτευματική γέφυρα πορσελάνης με δεκατέσσερα δόντια. Έτσι η ασθενής απολαμβάνει πλήρη αποκατάσταση της μασητικής λειτουργίας της και της αισθητικής του χαμόγελού της.

εμφυτεύματα δοντιών 7η εικόνα
εμφυτεύματα δοντιών 7η εικόνα

8. Ασθενής προσήλθε στο ιατρείο με ολική οδοντοστοιχία άνω γνάθου ζητώντας ακίνητη αποκατάσταση. Τοποθετήθηκαν έξι εμφυτεύματα στην άνω γνάθο και στη συνέχεια επιεμφυτευματική γέφυρα πορσελάνης με δώδεκα δόντια. Πλήρης λειτουργική και αισθητική αποκατάσταση.

εμφυτεύματα δοντιών 8 εικόνα
εμφυτεύματα δοντιών 8 εικόνα

9. Αποκατάσταση δεξιάς άνω πλευράς του στόματος με τοποθέτηση δύο εμφυτευμάτων. Στη συνέχεια τοποθετήθηκε επιεφυτευματική γέφυρα τριών δοντιών. (Στη φωτογραφία διακρίνονται οι βίδες επούλωσης του ασθενούς). Ο ίδιος αναφέρει μηδενική ταλαιπωρία ή πόνο και μεγάλη χαρά για την πλήρη αισθητική και λειτουργική αποκατάσταση του στόματός του.

εμφυτεύματα δοντιών 9η εικόνα
εμφυτεύματα δοντιών 9η εικόνα

10. Τοποθέτηση δύο εμφυτευμάτων στην άνω δεξιά πλευρά του στόματος και δύο κεντρικά στην κάτω γνάθο. Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν δύο επιεμφυτευματικές γέφυρες με συνολικά τέσσερα δόντια για την άνω και τέσσερα για την κάτω γνάθο. Πλήρης αποκατάσταση της λειτουργικότητας του στόματος αλλά και της φώνησης της ασθενούς με σχεδόν μηδενική ταλαιπωρία.

εμφυτεύματα δοντιών 10η εικόνα
εμφυτεύματα δοντιών 10η εικόνα

11. Αποκατάσταση ολόκληρης της άνω γνάθου με εμφυτεύματα. Τοποθετήθηκαν έξι εμφυτεύματα στην άνω γνάθο και 14 δόντια με ακίνηση αποκατάσταση πορσελάνης. Πλήρης αισθητική και λειτουργικότητα.

εμφυτεύματα δοντιών 11η εικόνα
εμφυτεύματα δοντιών 11η εικόνα

Σε ποιες περιπτώσεις προτείνουμε εμφυτεύματα δοντιών

Προτείνουμε τα εμφυτεύματα δοντιών στις περιπτώσεις όπου υπάρχει κενό ανάμεσα στα δόντια λόγω έλλειψης δοντιού. Το κενό μπορεί να δημιουργηθεί από σπάσιμο τραυματισμό ή για πολλούς άλλους λόγους. Ουσιαστικά τα εμφυτεύματα δοντιών είναι ευαίσθητα νέο που μπαίνουν στη θέση της ρίζας των απολεσθέντων δοντιών. Εδώ μπορείτε να μάθετε τι είναι τα εμφυτεύματα δοντιών και που συνιστάται η χρήση τους

Εμφυτεύματα δοντιών είναι απλή υπόθεση

Κάποιοι άνθρωποι τις παραπάνω φωτογραφίες και νομίζουν ότι πρόκειται για μία επώδυνη μέθοδο που πονάει και εγκυμονεί κινδύνους. Αυτή είναι μία εντελώς λανθασμένη εικόνα για τα εμφυτεύματα δοντιών. Πρόκειται για μία τεχνική η οποία έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε να γίνεται ανώδυνα χωρίς να προκαλεί καθόλου πόνο στον ασθενή. Τι σημαίνει οδοντιατρική μας δίνει βιβλία ώστε με τοποθετούμε εμφυτεύματα δοντιών εύκολα γρήγορα και κυρίως ανώδυνα και χωρίς πόνο. Επειδή όμως αυτή είναι μία ερώτηση που προέρχεται από πολλούς ασθενείς και επισκέπτες του ιατρείου μας δημιουργήσαμε ένα άρθρο στο οποίο εξηγούμε τους λόγους για τους οποίους τα εμφυτεύματα δοντιών είναι πλέον απλή υπόθεση.

Εικόνες bonding δοντιών πριν και μετά

Στην ιστοσελίδα μας παρουσιάζουμε εικόνες ασθενών πριν και μετά την εφαρμογή τεχνικών αισθητικής οδοντιατρικής. Εκτός από τις εικόνες εμφυτεύματα δοντιών που είδατε στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη στιγμή, έχετε τη δυνατότητα να δείτε ποιο είναι το αποτέλεσμα του bonding δοντιών. Έχουμε συγκεντρώσει εικόνες ασθενων πριν και μετά το bonding δοντιών για να καταλάβετε πόσο εντυπωσιακό και πόσο ωραίο είναι το αποτέλεσμα της αισθητικής οδοντιατρικής. Ουσιαστικά το bonding δοντιών είναι οι όψεις ρητίνης. Εδώ μπορείτε να δείτε εικόνες bonding δοντιών πριν και μετά την εφαρμογή της θεραπείας.

Εικόνες όψεις πορσελάνης πριν και μετά

Εκτός από τις όψεις ρητίνης μία εξαιρετική τεχνική της σύγχρονης αισθητικής οδοντιατρικής είναι οι όψεις πορσελάνης. Το πλεονέκτημα των όψεων πορσελάνης σε σχέση με τις όψεις ρητίνης είναι ότι δεν προσλαμβάνουν χρωστικές και παρέχουν πολύ πιο μόνιμο αποτέλεσμα. Η επιλογή μεταξύ όψεων πορσελάνης και όψεων ρητίνης αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του οδοντιάτρου. Δεν αποφασίζουμε εμείς αλλά ρωτάμε τον οδοντίατρο να μας προτείνει την καλύτερη τεχνική αισθητικής οδοντιατρικής που ταιριάζει στα δόντια μας. Οι εικόνες όψεων πορσελάνης πριν και μετά την εφαρμογή της θεραπείας μας δίνουν μία εικόνα για την αποτελεσματικότητα της μεθόδου. Εδώ μπορείτε να δείτε τις εικόνες με όψεις πορσελάνης πριν και μετά.

Η οδοντίατρος συμβουλεύει

Οι συγκεκριμένες εικόνες προέρχονται από εργασίες αισθητικής οδοντιατρικής που αφορούν εμφυτεύματα δοντιών και πραγματοποιήθηκαν από την οδοντίατρο κυρία Τάνια Xατζηπαναγιωτίδου. Έχει ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα για να προστατευτούν τα προσωπικά δεδομένα των ασθενών. Δεν υπάρχει περίπτωση να αναγνωρίσουμε τον ασθενή μέσα από τις φωτογραφίες. Η παρουσίαση των εικόνων από την οδοντίατρο γίνεται στόχο να ενημερωθεί ο επισκέπτης της ιστοσελίδας σχετικά με την τεχνική εμφύτευσης δοντιών. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες για να βγάλετε ιατρικά συμπεράσματα ή να κρίνετε αν τα εμφυτεύματα δοντιών είναι μια θεραπεία που ταιριάζει στα δικά σας δόντια. Αυτό είναι καθαρά τεχνικό θέμα μπορεί να απαντήσει μόνο εξειδικευμένη οδοντίατρος.